Thailändska restauranger i Göteborg

Att Göteborg är en trevlig stad som erbjuder mängder med sevärdheter har väl ingen gått miste om. Du kan bland annat gå längs med Avenyn och shoppa eller så du kan ta Paddan för en åktur i Göteborgs kanal. Sedan har du sist men inte minst nöjesfältet Liseberg med alla åkattraktionerna. Ska du bo kvar över natten i Göteborg finns det campingar, stugor och många hotell i olika kategorier att välja mellan. Allt från familjehotell till lyxhotell, men du lär inte hitta flyttstädning lund i Göteborg. Det finns även restauranger i nästan varje hörn och om du nu skulle vara sugen på thailändsk mat finns även det ett flertal att besöka och att äta på.

Moon thai

Befinner du dig på Avenyn och känner dig hungrig, besök då gärna den trevliga thairestaurangen Moon thai. Med en uteservering som är inredd med bambumöbler och parasoller, blir du säkert nyfiken på hur det ser ut inne i restaurangen. Under sommaren brukar det finnas mycket folk som äter där så bäst att boka bord först. Skulle du bara gå förbi går det alltid bra att gå in i baren, dricka en kall Kobra och äta lite räkchips och hoppas att det snart blir ett bord ledigt. Den thaimat som finns här är alla lagade av kunniga kockar, personalen är trevliga och har bra servicekänsla. Det finns även en takeawaymeny om du vill sitta ute och äta eller ta med till ditt boende.

Samui Thai Kitchen

Inte långt från Svenska Mässan, Valhallabadet och Filmstaden ligger denna thairestaurang i en lugn miljö. Restaurangen är familjeägd och det serveras god lunchbuffé på dagarna och på kvällarna kan du njuta av en à la carte meny. Inriktning är traditionella thailändska rätter och restaurangen är enkelt inredd. Du kan även erbjudas en takeawaymeny med bland annat wokad kyckling som du kan hämta på plats, beställa via deras app eller beställa hem.

Sukhothai Restaurang

Även denna restaurang är familjeägd och ligger centralt i Göteborg, men den ligger lite gömt från shoppinggatorna. Eftersom det finns en stor vajande flagga som visar vägen till det trevliga och bågade källarvalv lär du hitta utan problem. Denna restaurang har funnits sedan 1997 och var den första thairestaurangen som ägdes av thailändare. Maten som serveras här har den klassiska thailändska smaken och kvaliteten är stor. Det erbjuds både en lunchbuffé under dagtid, takeawaymeny och à la carte på kvällen. Även specialmenyer erbjuds som är riktigt njubara.

Thai Oriental

I central Göteborg hittar du denna restaurang som är väldigt långsmal. Här kan du äta smakrika thailändska rätter som serveras av trevlig och serviceinriktad personal. I mer än tio år har Thai Oriental serverat klassiska maträtter från Thailand. Du kan välja en passande måltid utifrån deras gedigna meny, som även alltid innehåller fräscha råvaror.

Reply